1 Ocak 2008 Salı

Ruyada anne gormek

Rüyada Anne görmek tabiri tabirleri rüya tabir


Bakınız; Ana.

Rüyada bir kişinin annesini görmesi, iyi ve kazançlı günleri belirtir. Annesini ölü görmesi iyi bir haber veya olaya işarettir. Annesi ile dargınlık ve Kavga ise, başarısızlık ve maddi kaybı işaret eder.

Rüyada bir kişinin annesini görmesi, iyi ve kazançlı günleri belirtir. Annesini ölü görmesi iyi bir haber veya olaya işarettir. Anne ile darılmak ve kavga etmek ise, başarısızlık ve maddi kayba işarettir.

Sevdiğiniz kişiyle bir araya geleceksiniz.

Anne olduğunu gören bir Kadın büyük bir sıkıntıdan kurtulur. Annesini öpen insan, ona hemen kavuşur. Anne hayatta değilse sevilen birinin geleceğine işarettir.

Annenizi rüyanizda görmek büyük bir müjde ile yorumlanir. Anneniz ölmüs ise onu rüyada görmeniz., kendisini daima hatirlamaniz ve ona karsi dini ödevlerinizi yapmaniz yani Fatiha ve Kuran i Kerim okumak gibi ruhunu sad edecek dualarda bulunmaniz için bir ihtar, bir hatirlatmadir.Bir annenin rüyada görülmesi daima hayirla tabir edilir. Abdülgani Nablus i hazretleri diyor ki: Rüyada anneyi kendine darilmis görmek, hayatta basarili olacaginiza isarettir. Aglar görmek sevince, güler görmek, sizin mutlu bir hayat süreceginize delildir. annenizi hasta görmek, üzücü bir haberle karsilasacaginiza, annenizi ölmüs görmek, Ömrünüzün uzunluguna delalet eder. Rüyanizda annenize çiçek verdiginizi görmek, ölmüs ise onu mezarinda ziyaret etmenizi bekledigini, sag ise onu kucaklayip hatirini sormaniz gerektigine yorumlanir. Annenizin sizi bir hususta azarladigini görmeniz, onu ihmal ettiginiz için size dargin oldugunu gösterir. Annenizden dayak yediginizi görmek, onun si zin iyiliginiz için duaci olduguna ve size karsi büyük bir sevgi ve sefkat besledigine delalet eder. Rüyanizda annenizin mezarinin çiçeklerle örtülü bir halde görmeniz, onun Allah in (C.C.) huzurunda pek hayirli bir yeri olduguna delildir. Annenizin cennette oldugunu görmek, eger ölü ise hayra, sag ise annenizin sizden hosnut olduguna ve hakkinizda daima duaci bulunduguna isarettir. Bir baska rivayete görede: Bir kimsenin rüyasinda annesini görmesi sayet annesi sag ise, annesinin kalbini kazanip, gönlünü almasi gerektigine, eger vefat etmis ise, ahiret hayati için evladindan hayir ve dua bekledigine isaret eder. Rüyada anneye bagirmak, kötü hareket etmek büyük günah isleyip onun bedduasini almaya ve bu yüzden de rüya sahibinin bütün islerinin ters gitmesine isaret eder. Rüyada annenin güler yüzlü görülmesi onun duSsini almaya ve ihtiyarlikta ona yardimci olmaya isaret eder.

Sevdiğiniz bir kişiyle bir araya geleceksiniz.

Kendi annenizi görmek, hiç umulmadık bir mirasa konacağınıza, annenizin sizi doğurduğunu görmek, gören hasta ise Sağlıklı, fakir ise zengin olacağına, anneniz ile sohbet etmek, iyi haberler alınacağına, ölmüş olan annesini tekrar ölmüş görmek, huzura, anneyi hayatta iken ölmüş görmek, bir iş ile ilgili olarak büyük bir mutluluk duymaya, anneyi dövmek hastalanmaya, anneyi ağlarken görmek büyük bir mutsuzluğa işarettir.

Hiç yorum yok: