2 Ocak 2008 Çarşamba

Ruyada ada gormek

Rüyada Ada görmek tabiri tabirleri rüya tabir


Kayalıklarla kaplı ada yalnızlığa, yeşil ada her türlü hayırlı nimete, üzerinde insanların yaşadığı ada huzurlu ve sonu güzel olan hayata delalet eder.

Rüyada ada görmek, bekarlar için güzel bir aşk yaşıyacağını, evliler için evlilik içi maddi veya manevi sıkıntıyı belirtir. Orta yaşlılar için, iş değişikliğini de belirtebilir. Ada da gezinti, o sırada çok istediği bir işin gerçekleşmiyeceğini, ada da fırtına, üzüntü ve acı yaşanacağını belirtir. Ada da yanardağ görmek, yakınlarınlarınızdan bir kötülük göreceğinizi, adanın batması ise, bir kız çocuğu doğacağını belirtir.

Kayalıklarla kaplı ada yalnızlığa, yeşil ada hayırlı nimete, insanların yaşadığı ada huzurlu ve sonu güzel olan hayata işaret eder. Bekarlar için güzel bir aşk yaşayacağını, evliler için ise evlilik hayatında maddi veya manevi sıkıntıya yorumlanır. Orta yaşlılar için, iş değiştirmeyi de belirtebilir. Ada da gezinti, çok istediği bir işin gerçekleşmeyeceğini; ada da fırtına, üzüntü ve acı yaşanacağını belirtir. Ada da yanardağ görmek, yakınınızdaki kişilerden bir kötülük göreceğinize yorumlanır. Adanın batması ise, bir kız çocuğu doğacağına işarettir.

Gördüğünüz verimli bir adaysa, giriştiğiniz işlerde başarılı olacağınıza; eğer kuraksa, iş ve aşk hayatınızda birtakım sorunlarla karşılaşacağınıza yorulur.

Rüyada ada görmek, yeni bir iş teklifi veya başka bir öneri alınacağına işarettir.

Rüyada ada görmek, dostlarinin kendisinden yüz çevirdiklerine delalet eder. Rüyada bir adada olup oradan çikmak için hiç bir aracin bulunmadigini görmek, ümitsizlige; adadan bir vapura binip vapurun firtinaya yakalandigini görmek, düsmanlarinin çokluguna; adadan yüzerek bir baska sahile çiktigini görmek, sikintilarindan kurtulup feraha çikacagina isarettir. Bir rivayete göre, ada görmek, dayanagi; argodaki deyim ile dayisi olmayan bir kimse ile yorumlanir. Adaya gitmek istedigini fakat bir araç bulamadigini görmek, bir ise girmek veya bir is istemek için basvuracagi kimseyi tanimadigina ve bu hususta zorlukla karsilastigina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada ada görmek, adada bulunmak veya adaya çikmak, rüya sahibinin ummadigi bir yerde mirasa konacagina isaret eder.

Rüyada ada, yeni bir öneri, iş teklifi, vb olarak yorumlanır. Bir adaya ayak bastığını gören kişinin hayatında büyük değişiklikler olur. Ayrıca hayatında değişiklik yapma isteğini de anlatır.

Rüyada ada, yeni bir öneri, iş teklifi, vb olarak yorumlanır. Bir adaya ayak bastığını gören kişinin hayatında büyük değişiklikler olur. Ayrıca hayatında değişiklik yapma isteğini de anlatır.

Hiç yorum yok: